|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Conan
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:54 pm Předmět: Re: padani netu |
|
|
| www.pobo.wz.cz napsal: | Dnes mi každou chvíli padá připojení a poslední dobou trvá hrozně dlouho, (musím několikrát potvrzovat odkaz na web.stránky) aby se vůbec otevřel web. Zkusil jsem i přeinstalovat winy, abych věděl jistě, že to není mým pc. Nepomohlo to...Má někdo podobné stavy netu?
Zkoušel jsem i odpojit firewall kerio, protože při spadnutí netu se mi objeví hláška, že cannot connect to service a nad tím je jako název toho varování sunbelt kerio personal 4-GUI, nevíte někdo, co to znamená? Před reinstalací mi to vůbec nepadalo. Akorát byl hroznej net. |
Rekl bych, ze je to stale stejny problem viz. http://www.omegaplus.cz/forum/viewtopic.php?t=263
Aspon u me pretrvava. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:38 am Předmět: Re: padani netu |
|
|
| Conan napsal: | | www.pobo.wz.cz napsal: | Dnes mi každou chvíli padá připojení a poslední dobou trvá hrozně dlouho, (musím několikrát potvrzovat odkaz na web.stránky) aby se vůbec otevřel web. Zkusil jsem i přeinstalovat winy, abych věděl jistě, že to není mým pc. Nepomohlo to...Má někdo podobné stavy netu?
Zkoušel jsem i odpojit firewall kerio, protože při spadnutí netu se mi objeví hláška, že cannot connect to service a nad tím je jako název toho varování sunbelt kerio personal 4-GUI, nevíte někdo, co to znamená? Před reinstalací mi to vůbec nepadalo. Akorát byl hroznej net. |
Rekl bych, ze je to stale stejny problem viz. http://www.omegaplus.cz/forum/viewtopic.php?t=263
Aspon u me pretrvava. |
A taky ti při tom padá firewall, že se nemůže připojit: cannot connect to service? Ale platit asi budeme plnou cenu, i když to několik týdnů zlobí, že? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lukas Pleskot - technik Site Admin
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Pokud vim, byl to problem 2-3 dnu na spoji u tiscali, cca pred 3 tydny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Lukas Pleskot - technik napsal: | | Pokud vim, byl to problem 2-3 dnu na spoji u tiscali, cca pred 3 tydny. |
ja jsem odpojen, nebo mam snizeny prijem signalu. kazdou chvili. ten firewall uz nepada, instalil jsem jinou verzi. nejhorsi je, ze si pres net ani nezavolam, ani se x minut i hodin denne nemuzu podivat na web.stranky. Zkousel jsem i zit bez keria, ale bylo to stejne...Nejlepsi stav prenaseni dat pred odpojenim netu je tento...Přeneseno 47.37 MB z 48.41 MB (98%).Jinak se to zastavuje tak při 50 procentech.Přitom neposilam nic dulezito.jenom video vcera narozeneho syna rodine. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Nevidim na dome jediny problem, rychlost 1,5Mbit, vytizeno pres den kolem 20%. Zadna ztratovost, na vypadky nikdo z teto lokality neupozornuje, ani jsem je ted pri testu nezjistil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Lukas Pleskot - technik napsal: | | Nevidim na dome jediny problem, rychlost 1,5Mbit, vytizeno pres den kolem 20%. Zadna ztratovost, na vypadky nikdo z teto lokality neupozornuje, ani jsem je ted pri testu nezjistil. |
divny.mne to proste nepravidelne ale totalne pada.treba behem hovoru z netu na pevnou. Dnes 1.8. vypadek od 8.36-8.39.-úplný
Dnes 5.8. další výpadek 22:05 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 8:02 pm Předmět: pomaly net |
|
|
| Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli byste mohl někdy přijít zkontrolovat rychlost a funkčnost mého netu a pokud to nebude chybou u Vás, kolik by mně to stálo. Sousedka vedle v bytě má internet několik dní a běhá jí to o hodně rychleji a též jí to běhá pod firewallem Kerio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Trosku si dovolim rict, ze to je prvni signal, ze zavada nebude u nas, jak tu celou dobu tvrdite. Pisnete mi na email kontakt, at se domluvime na navsteve, diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Lukas Pleskot - technik napsal: | | Trosku si dovolim rict, ze to je prvni signal, ze zavada nebude u nas, jak tu celou dobu tvrdite. Pisnete mi na email kontakt, at se domluvime na navsteve, diky. |
Možná to první signál je, ale že to někdy běhá skvěle (dopoledne a do 18 hod) a většinou hodně špatně (svátky, víkendy, prázdniny) to i porouchaný počítač neovlivní. Chci ale vyloučit tuto možnost, než to začnu řešit dál. Měl bych ale napsat, že od té doby, kdy jsem si nejvíc stěžoval, tak se to o dost zlepšilo. "Výpadky" jsou spíš toho typu, že musím několikrát potvrdit spuštění dané stránky. Předtím to nereagovalo vůbec. díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
www.pobo.wz.cz
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 8:11 pm Předmět: funkcni net |
|
|
| Dobrý den, děkuji za návštěvu technika. Běží to, ale zrovna dneska, jako na potvoru, dobře. Mám jeden dotaz, když technik změnil IP adresu a na síťovém připojení se dá funkce opravit, tak se IP vrátí na tu původní nebo ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
| Nevrati. Funkce opravit funguje pouze v pripade nastaveni prirazovani IP automaticky. Nechte to ale nastavene na pevno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|