Doporučujeme: Hotel Jezerka Registrace do katalogů Rejstřík firem Catering SKYNER Hitachi Superhry Starožitný nábytek
OMEGAplus Chrudim
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

rychlost
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra omegaplus.cz -> vetrnik.net - stav přepojování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Conan

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 10:54 pm    Předmět: Re: padani netu Odpovědět s citátem

www.pobo.wz.cz napsal:
Dnes mi každou chvíli padá připojení a poslední dobou trvá hrozně dlouho, (musím několikrát potvrzovat odkaz na web.stránky) aby se vůbec otevřel web. Zkusil jsem i přeinstalovat winy, abych věděl jistě, že to není mým pc. Nepomohlo to...Má někdo podobné stavy netu?
Zkoušel jsem i odpojit firewall kerio, protože při spadnutí netu se mi objeví hláška, že cannot connect to service a nad tím je jako název toho varování sunbelt kerio personal 4-GUI, nevíte někdo, co to znamená? Před reinstalací mi to vůbec nepadalo. Akorát byl hroznej net.

Rekl bych, ze je to stale stejny problem viz. http://www.omegaplus.cz/forum/viewtopic.php?t=263

Aspon u me pretrvava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2007 8:38 am    Předmět: Re: padani netu Odpovědět s citátem

Conan napsal:
www.pobo.wz.cz napsal:
Dnes mi každou chvíli padá připojení a poslední dobou trvá hrozně dlouho, (musím několikrát potvrzovat odkaz na web.stránky) aby se vůbec otevřel web. Zkusil jsem i přeinstalovat winy, abych věděl jistě, že to není mým pc. Nepomohlo to...Má někdo podobné stavy netu?
Zkoušel jsem i odpojit firewall kerio, protože při spadnutí netu se mi objeví hláška, že cannot connect to service a nad tím je jako název toho varování sunbelt kerio personal 4-GUI, nevíte někdo, co to znamená? Před reinstalací mi to vůbec nepadalo. Akorát byl hroznej net.

Rekl bych, ze je to stale stejny problem viz. http://www.omegaplus.cz/forum/viewtopic.php?t=263

Aspon u me pretrvava.

A taky ti při tom padá firewall, že se nemůže připojit: cannot connect to service? Ale platit asi budeme plnou cenu, i když to několik týdnů zlobí, že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukas Pleskot - technik
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vim, byl to problem 2-3 dnu na spoji u tiscali, cca pred 3 tydny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukas Pleskot - technik napsal:
Pokud vim, byl to problem 2-3 dnu na spoji u tiscali, cca pred 3 tydny.

ja jsem odpojen, nebo mam snizeny prijem signalu. kazdou chvili. ten firewall uz nepada, instalil jsem jinou verzi. nejhorsi je, ze si pres net ani nezavolam, ani se x minut i hodin denne nemuzu podivat na web.stranky. Zkousel jsem i zit bez keria, ale bylo to stejne...Nejlepsi stav prenaseni dat pred odpojenim netu je tento...Přeneseno 47.37 MB z 48.41 MB (98%).Jinak se to zastavuje tak při 50 procentech.Přitom neposilam nic dulezito.jenom video vcera narozeneho syna rodine.
Lukas Pleskot - technik
Site Admin

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidim na dome jediny problem, rychlost 1,5Mbit, vytizeno pres den kolem 20%. Zadna ztratovost, na vypadky nikdo z teto lokality neupozornuje, ani jsem je ted pri testu nezjistil.
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidim na dome jediny problem, rychlost 1,5Mbit, vytizeno pres den kolem 20%. Zadna ztratovost, na vypadky nikdo z teto lokality neupozornuje, ani jsem je ted pri testu nezjistil.

divny.mne to proste nepravidelne ale totalne pada.treba behem hovoru z netu na pevnou. Dnes 1.8. vypadek od 8.36-8.39.-úplný

Dnes 5.8. další výpadek 22:05
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 8:02 pm    Předmět: pomaly net Odpovědět s citátem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli byste mohl někdy přijít zkontrolovat rychlost a funkčnost mého netu a pokud to nebude chybou u Vás, kolik by mně to stálo. Sousedka vedle v bytě má internet několik dní a běhá jí to o hodně rychleji a též jí to běhá pod firewallem Kerio.
Lukas Pleskot - technik
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trosku si dovolim rict, ze to je prvni signal, ze zavada nebude u nas, jak tu celou dobu tvrdite. Pisnete mi na email kontakt, at se domluvime na navsteve, diky.
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trosku si dovolim rict, ze to je prvni signal, ze zavada nebude u nas, jak tu celou dobu tvrdite. Pisnete mi na email kontakt, at se domluvime na navsteve, diky.

Možná to první signál je, ale že to někdy běhá skvěle (dopoledne a do 18 hod) a většinou hodně špatně (svátky, víkendy, prázdniny) to i porouchaný počítač neovlivní. Chci ale vyloučit tuto možnost, než to začnu řešit dál. Měl bych ale napsat, že od té doby, kdy jsem si nejvíc stěžoval, tak se to o dost zlepšilo. "Výpadky" jsou spíš toho typu, že musím několikrát potvrdit spuštění dané stránky. Předtím to nereagovalo vůbec. díky
www.pobo.wz.cz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 8:11 pm    Předmět: funkcni net Odpovědět s citátem

Dobrý den, děkuji za návštěvu technika. Běží to, ale zrovna dneska, jako na potvoru, dobře. Mám jeden dotaz, když technik změnil IP adresu a na síťovém připojení se dá funkce opravit, tak se IP vrátí na tu původní nebo ne?
Lukas Pleskot - technik
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevrati. Funkce opravit funguje pouze v pripade nastaveni prirazovani IP automaticky. Nechte to ale nastavene na pevno.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra omegaplus.cz -> vetrnik.net - stav přepojování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: